ابلاغ دستورالعمل همایشهای مجازی سراسر کشور کلیه مراکز
ابلاغ دستورالعمل همایشهای مجازی سراسر کشور کلیه مراکز
ابلاغ دستورالعمل همایشهای مجازی سراسر کشور کلیه مراکز

ابلاغ دستورالعمل همایشهای مجازی __سراسر کشور__ کلیه مراکز
بسمه تعالی
وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی معاونت آموزشی
اداره کل آموزش مداوم جامعه پزشکی
دستورالعمل اجرای همایش مجازی آموزش مداوم
مقدمه: به منظور بهره گیری از پیشرفت های فناوری در حوزه آموزشهای الکترونیک و در پاسخ به درخواست اجرای همایشهای مجازی توسط مراکز برگزارکننده برنامههای آموزش مداوم، این دستورالعمل ابلاغ میگردد.
ماده 1- تعریف:
1.1. گردهمایی علمی رسمی با سازوکار مجازی ویژه گروههای هدف مرتبط از مشمولین آموزش مداوم است که برنامههای آن به صورت همزمان (زنده) ارائه میشود. وجه تمایز همایشهای مجازی از سمپوزیومها و کنفرانسهای مجازی ارائه مقاله و پوستر حاصل فعالیت های پژوهشی میباشد.
1.2. همایش مجازی شامل مجموعهای از کنفرانسها یا سمپوزیومهای مجازی بوده که تحت عنوان یک مجموعه در سامانه آموزش مداوم قابل رؤیت و دسترسی است.
1.3. به کلیه برنامههای زیرمجموعه یک همایش، برنامههای وابسته اطلاق میشود.
ماده 2- ضوابط و مقررات:
2.1. تعداد روزهای برگزاری همایش مجازی حداقل 2 روز و حداکثر 5 روز می باشد که در بازه زمانی حداکثر 2 هفته ارائه میشود.
2.2. تالار اصلی برنامه مجازی در هر روز همایش دارای سقف 500 نفر و سایر تالارها دارای سقف 150 نفر ظرفیت میباشد. .هر برنامه وابسته دارای دبیر علمی مستقل میباشد و برنامههایی که در یک روز برگزار میشود نباید دبیر علمی یکسان داشته باشد. همایش مجازی نمیتواند بیش از چهارتالار اجرای برنامه واجد امتیاز آموزش مداوم (شامل تالار اصلی و جانبی) برای مشمولین در هر روز باشد.
2.3. مهلت ارسال برنامه همایش مجازی توسط مرکز مجری به اداره کل آموزش مداوم جامعه پزشکی تا دو ماه پیش از شروع برنامه می باشد.
2.4. همایشهای مجازی مطابق همایشهای حضوری دارای فراخوان مقالات و فعالیت های پژوهشی میباشند. در این همایشها تالار مجزایی به ارائه پوسترهای منتخب پژوهشی اختصاص داده میشود. فضای این تالار برای نمایش فعالیت های پژوهشی مورد استفاده قرار میگیرد و برای مشمولین شرکت کننده، فاقد امتیاز جداگانه میباشد اما ارائهدهندگان پوستر مطابق ضوابط مصوب، امتیاز آموزش مداوم کسب میکنند.
2.5. مرکز مجری باید نشان دهد از پشتیبانی فنی لازم برای اجرای همایش مجازی برخوردار است.
2.6. سقف مجاز اجرای همایشهای مجازی برای مراکز برگزارکننده آموزش مداوم در هر سال به شرح زیر است:
مرکز برگزار کننده | سقف مجاز اجرای همایش مجازی |
دانشگاه/ دانشکده علوم پزشکی | 10 |
انجمن علمی | 1 |
مرکز تحقیقاتی | 1 |
سایر مراکز مجری آموزش مداوم | 1 |
تبصره: مراکز مجری آموزش مداوم در صورتی میتوانند از این سقف مجاز استفاده نمایند که حداقل به ازای هر درخواست اجرای برنامه همایش مجازی، حداقل 10 برنامه مجازی دارای امتیاز آموزش مداوم با ظرفیت محدود حداکثر 150 نفر اجرا کرده باشند.
2.7. شرکتکنندگان در همایش مجازی در هر روز میتوانند تنها در یک برنامه وابسته ثبت نام نمایند و از بابت هر روز حضور فعال حداکثر 3 امتیاز آموزش مداوم (یک امتیاز به ازای یک ساعت مفید برنامه) دریافت کنند.
2.8. با توجه به امکان تعدد برنامههای وابسته در همایش مجازی لازم است شرکت کنندگان، برنامههای موردنظر خود را از بین مجموعه برنامهها در زمان ثبت نام انتخاب نمایند. بدیهی است هر شرکت کننده تنها در آزمون پایانی برنامه یا برنامههای وابسته انتخابی خود شرکت مینماید.
2.9. مهلت شرکت در آزمون پایانی توسط مشمولین در هر برنامه وابسته مطابق ضوابط حاکم بر سایر برنامههای مجازی (وبینار) میباشد.
2.10. حق ثبتنام بابت هر برنامه از مجموعه برنامههای همایش مجازی مجزا بوده و مطابق آییننامه مصوب شورایعالی آموزش مداوم میباشد.
ماده 3- پشتیبانی مالی
نهادها و شرکت های حامی و پشتیبان مالی حق مداخله در برنامهریزی علمی همایش و یا ارائه آگهی و تبلیغات در برنامه اصلی و برنامههای وابسته همایش مجازی را ندارند. با این حال مجریان همایش میتوانند خارج از ساعت مفید برنامه، در زمان پیش و یا بعد از آن، با اختصاص تالار یا تالارهای مجزا نسبت به معرفی فعالیت آنها با رعایت سایر ضوابط و مقررات مربوطه اقدام نمایند.
ماده 4- همایشهای مجازی تابع کامل دیگر ضوابط و آییننامههای جاری آموزش مداوم میباشند.
اجرای مصوبات این دستورالعمل از زمان ابلاغ لازم الاجرا است.
comment